COLLECTIE

Verf

Ga terug

 

Bij Meijer & Floor hebben we een absolute zwak voor krijt- en kalkverf. Wat de verschillen zijn, vertellen (en tonen) wij u graag in onze winkel. Wij adviseren u aan de hand van handgeschilderde kleurenstaalkaarten, zodat u precies ziet hoe de verf opdroogt. Meijer & Floor verkoopt de twee mooiste merken op dit gebied:

 

Painting the past

De natuurlijke muurverven van ‘Painting the past’ zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger, maar met de eisen van tegenwoordig: goed dekkend, afwasbaar en overschilderbaar. De verf bevat veel krijt en is daardoor aanzienlijk matter en krijtachtiger dan ‘gewone’ matte verf. Ook zeer geschikt voor badkamers en keukens.
Klik hier voor een indruk van de kleuren van Painting the past

 

Carte Colori

Kalkverf is de oudste verf die bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Poederig en zacht, en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. De verfproducten van Carte Colori worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt en geven elke ruimte een prachtige sfeer. Geschikt voor elke ondergrond, binnen en buiten, nieuwbouw en restauratie.
Klik hier voor een indruk van de kleuren van Carte Colori