DE ZOMER IN

Inspiratie opdoen, lekker shoppen of interieuradvies krijgen? Kom – heerlijk koel – je verlekkeren aan alle mooie labels die wij voeren en laat je inspireren voor je eigen zomerhuis of -tuin. De winkel is de hele zomervakantie volgens de reguliere openingstijden geopend en wordt dagelijks aangevuld met de mooiste nieuwe artikelen, zoals de laatste lampen van Fatboy. Nooit meer zoeken naar kaarsen, aanstekers en lucifers (en daardoor ook nog eens super veilig voor kinderen), maar overdag opladen en elke zomeravond weer opnieuw genieten van het gezellige licht van deze stoere lampen.

2. fatboy lampen buiten

In de winkel hebben wij momenteel de volgende modellen voorradig: Edison the small en Edison the medium (zoals op de foto). Natuurlijk verkopen we ook de Lampie-on, zowel de regular als de Deluxe, die geleverd wordt met drie koperen hoesjes waarmee je de lamp in een handomdraai een andere look geeft. Niet alleen een blikvanger in je tuin, maar ook binnen een echte aanwinst; op je nachtkastje, naast de bank en op de kinderkamer.

Water drinken is een must op warme dagen als deze, wij zouden Meijer + Floor niet zijn als we ons water niet zouden schenken uit een mooie karaf zoals de Corky van Muuto. Loungen doen we op de mooie fauteuil – binnen en buiten te gebruiken – van Hay.